Niets is zo veranderlijk….

Niets is zo veranderlijk..

“Niets is zo veranderlijk als de mens” en dat geld ook voor mij. Ik had geschreven dat ik klaar was met de overgang. Letterlijk en figuurlijk, komt de overgang weer opeens op mijn pad! Mijn opvliegers zijn weer terug en mijn zelfvertrouwen laat mij regelmatig in de steek 😉.
 
Wat wilt het universum mij vertellen?
Ben ik nog niet klaar met dit onderwerp?
 
Afgelopen weken zijn er verschillende vrouwen in mijn praktijk gekomen met overgangsproblemen en vragen. Zij zoeken rust en ontspanning, maar vooral meer bewustwording wat hun lichaam, emoties en gedachtes vertellen. En ja, daar is echt de overgang voor bedoelt. Het is een bewustzijnsperiode in je leven waar je op zoek gaat naar je ware ik. De overgang nodigt je uit om in een diepere energetische laag te komen. Een innerlijke reis naar wie je bent. Geen excuses dat je geen tijd hebt om deze overgang in volle rust te maken.
 
Ik blijf nog steeds enthousiast als ik naar mijn missie kijk dat je deze periode mag omarmen voor meer bewustwording, liefde en vertrouwen in wie jij mag zijn. Te gaan leven vanuit je hart en je intuïtie. Waarin jouw innerlijke kracht mag gaan schijnen met zelfvertrouwen en vitaliteit.
 
Nog steeds vind ik dat de nadruk te veel ligt op lichamelijke symptomen van de overgang en veel minder op het bewustzijnstraject. En voordat ik weer verschillende berichten krijg, weet ik uit mijn eigen ervaring, dat de overgang best heftig kan zijn.
 
Mijn cliënten neem ik tijdens de behandeling mee naar het voelen van het lichaam en het begrijpen van je gedachten en emoties. Te leren om minder te oordelen over wat er in je lichaam afspeelt, maar soepel mee bewegen met alles wat er op je pad komt. Te vertrouwen op je innerlijke kracht.
 
Dus ben ik klaar met de overgang?
 
Het universum heeft beslist dat ik mijn missie en visie mag blijven delen en ik ben bereid om opnieuw de bekende weg in te slaan, maar met een blijvende focus op bewustwording en het vinden van jouw unieke JIJ. Voor nu nodig ik je uit om deze periode in je leven, ongeacht of je veel of geen klachten ervaart, met openheid en nieuwsgierigheid te benaderen als een bewustzijnsperiode en transformatie naar wijze vrouw 😊.
  
Hun yuan ling tong!

Liefs Petra

Delen met je netwerk?

Plaats een reactie

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoe kan ik je van dienst zijn?