Een overgang naar jezelf

Het mooiste wat je kunt worden is wie jij bent!

De overgang is hét moment om keuzes te maken in je leven. Om na te denken wat jij met je leven wilt. Blijf je doorgaan en is dit oke? Of kies je nu echt voor wat jij wilt?

Wie ben jij?

Dit vraag je je voortdurend af. Je bent veranderd van jonge sterke vrouw met een druk sociaal leven in een onzekere, humeurige vrouw. En natuurlijk wil je niet klagen, maar je merkt dat het steeds meer moeite kost om alle ballen in de lucht te houden.

Je wilt niet meer zorgen voor iedereen?

Al een tijd merk je dat je moe bent om voor iedereen klaar te staan. Je wilt tijd hebben voor jezelf. Niet meer jezelf voorbij rennen. Het is nu het moment om te kiezen voor qualitytime. Geen drukte en stress. Niet meer moeten, maar met rust en pure bewustzijn de dingen doen.

 Je bent vaker wakker?

Nachten lig je te woelen in je bed. Transpiratie of warmte opwellingen houden je uit je slaap.

Je hoofd blijft maar malen?

Je blijft maar nadenken over van alles. Er lijkt geen rust te komen in je hoofd. Je maakt je zorgen om je gezin, ouders of je werk. Hoelang kan je zo nog doorgaan?

Je voelt je een emotionele ‘oude’ vrouw?

Je kijkt in de spiegel en denkt “wie is die vrouw” die mij aanstaart. Je snauwt en schiet uit je slof als iemand wat tegen je zegt. Ook komt het voor dat opeens in huilen uitbarst.

Durf jij te kiezen voor jezelf?

Gebruik de overgang, waarin je je kwetsbaar voelt, om te leren luisteren naar je lichaam en je gevoel. Je hebt moed om jouw persoonlijkheid te laten zien. Keuzes te maken die bij jou passen. En soms is het niet mogelijk om op dít moment te kiezen voor jezelf. Maar weet je, grote stappen zetten is niet altijd noodzakelijk.

 Want weet je?

Door het weer te leren voelen van je lichaam ontstaat er ontspanning. Je gaat je lichaam beter begrijpen, maar ook begrijpen wat jij wilt. Het wordt makkelijker om over je negatieve gevoelens heen te stappen. Positieve gevoelens komen ervoor in de plaats. Je voelt ze ontspannen en vitaler. Er komt een krachtige en wijze vrouw tevoorschijn. Een vrouw die weet wat zij wilt en stralend haar eigen keuzes maakt. Je neemt tijd voor jezelf, maar ook voor een ander. Er komt rust en ontspanning in je leven. Je accepteert dat je ouder wordt, maar weet dat de wereld nu voor je open ligt. Je kan het zorgen voor een ander loslaten en je durft nieuwe uitdagingen aan te gaan.

In dit persoonlijke traject van zes weken wordt gewerkt met voetreflextherapie en Zhineng Qigong. De massages en oefeningen worden voor jou op maat gemaakt en is voor iedereen geschikt. Je hoeft niet bekend te zijn met Qigong.

We starten samen om te kijken naar jouw uitgangspositie op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau. Je gaat aan de slag om bewust te worden van jouw levensQi (energie). Door het werken met Qi beweeg je makkelijker mee met de veranderingen die in je lichaam plaatsvinden. Je gaat daardoor de signalen van je lichaam, je emoties en je gedachten beter begrijpen en voelen. Er vind een innerlijke transformatie plaats naar geluk en ontspanning.

Er worden 6 sessies gegeven van 1.5 uur. Er zijn 3 sessies met voetreflex en 3 sessies met eenvoudige bewegingen voor meer energie en ontspanning. Je ontvangt een werkboek met informatie en persoonlijke opdrachten om thuis direct mee aan de slag te gaan.

Deze investering in jouw persoonlijk traject kost je € 420,- Dit is inclusief informatie en oefeningen. Het bedrag mag je in 3 termijnen betalen.

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve zorg dan wordt een deel (voetreflextherapie) vergoed door je zorgverzekering. Informeer hiervoor bij je zorgverzekering.

CORONA-UPDATE: Omdat mijn praktijk tot en met 19 januari 2021 gesloten is, kan je dit traject ook online via Zoom te volgen. In deze 3 sessies ga je aan de slag om vanuit verbinding met jezelf, te leren om soepel mee te bewegen met de overgang.

Deze investering van 3 sessies € 180,- Deze behandeling wordt niet vergoed door je zorgverzekering.

De overgang is een mooie periode om verantwoording te nemen voor je eigen leven. De regie weer in jouw eigen handen.

AAN HET EINDE VAN HET TRAJECT ERVAAR JIJ HOE HET IS OM: 

  • meer ontspanning te ervaren
  • een goede balans te vinden tussen wat energie kost en wat energie geeft
  • weten wat je wilt
  • beter te kunnen slapen
  • meer energie te hebben
  • met stemmingswisselingen om te kunnen gaan
  • emoties de baas te kunnen
  • weer vertrouwen te hebben in je leven
  • meer rust in je hoofd te hebben
  • je eigen keuzes te mogen maken
Bel of mail mij »voor een gratis kennismakingsgesprek
Delen met je netwerk?