Zhineng Qigong

Wat is Zhineng Qigong?

Dit is een Chinese bewegingsleer. De bewegingen zijn eenvoudig en langzaam. Het heeft een positieve werking op je energiehuishouding. Door een rustige ademhaling en een geconcentreerde  aandacht zorgt dit voor vitaliteit en meer rust in je hoofd. Door de bewegingen blijven je gewrichten soepel, je spieren worden sterker en je concentratie verbeterd.

Voor wie is Zhineng Qigong?

Zhineng Qigong is voor iedereen geschikt om te doen. Door met aandacht de bewegingen te doen zijn er minder gedachtes. Er ontstaat ontspanning en rust in je hoofd. Je leeft meer in het Nu.

Bij Zhineng Qigong wordt er gewerkt met jouw levens Qi (energie) en Qi uit het Universum. Qi heeft invloed op je organen, je emoties en hormonen. De bewegingen zorgen ervoor dat je beter contact maakt met jezelf. Fysieke, emotionele en mentale veranderingen kan je beter opvangen, waardoor je veerkracht toeneemt.

De oefeningen uit de Zhineng Qigong worden ingezet om ontspannen en soepel mee te bewegen met de overgang.

Wil je met meer rust en energie de overgang ervaren als een unieke periode in je leven?

In deze online training van 3 sessies ga je aan de slag met oefeningen en eenvoudige bewegingen. Deze persoonlijke sessies bedraagt € 270,-. Dit is inclusief een intakegesprek en een persoonlijke behandelplan. Iedere sessie duurt 90 minuten en wordt via Zoom gegeven.

Wil je meer informatie over hoe ik je kan begeleiden, neem dan rustig  contact met mij op.

Ik wil graag meer informatie »
Delen met je netwerk?