Zhineng Qigong

Wat is Zhineng Qigong?

Dit is een Chinese bewegingsleer. De bewegingen zijn eenvoudig en langzaam. Het heeft een positieve werking op je energiehuishouding. Door een rustige ademhaling en een geconcentreerde  aandacht zorgt dit voor vitaliteit en meer rust in je hoofd. Door de bewegingen blijven je gewrichten soepel, je spieren worden sterker en je concentratie verbeterd.

Voor wie is Zhineng Qigong?

Zhineng Qigong is voor iedereen geschikt om te doen. Door met aandacht de bewegingen te doen zijn er minder gedachtes. Er ontstaat ontspanning en rust in je hoofd. Je leeft meer in het Nu.

Bij Zhineng Qigong wordt er gewerkt met jouw levens Qi (energie) en Qi uit het Universum. Qi heeft invloed op je organen, je emoties en hormonen. De bewegingen zorgen ervoor dat je beter contact maakt met jezelf. Fysieke, emotionele en mentale veranderingen kan je beter opvangen, waardoor je veerkracht toeneemt.

Vanaf vrijdag 29 mei 2020 start ik om 9.15 uur met 5 Zhineng Qigong lessen op de hei. Om 9.00 uur lopen vanaf de Rigelstraat 5 in Hilversum naar een rustig plekje op de hei.

De les duurt één uur. De kosten voor 5 lessen bedraagt € 50,- . Een losse les is € 15,-.

De ochtenden zijn: vrijdag 29 mei; vrijdag 5 juni; vrijdag 19 juni; vrijdag 26 juni en vrijdag 3 juli. Bij harde regen en onweer wordt de les geannuleerd. In overleg wordt deze les verplaatst naar een andere dag.

In deze 5 sessies gaan we samen aan de slag met het focus van je mind, het opbouwen van een Qiveld en de HealthGong. Vanuit een verbinding met jezelf activeer je het zelfhelend vermogen, versterk je je weerstand en zorgt dit voor meer balans en vitaliteit.

Neem voldoende water mee en draag makkelijk zittende kleding.

Wil je investeren in je gezondheid of wil je weten of dit bij je past? Neem dan contact met mij op.

Ik wil graag meedoen »

 

 

 

Delen met je netwerk?