Zhineng Qigong

Wat is Zhineng Qigong?

Dit is een Chinese bewegingsleer. De bewegingen zijn eenvoudig en langzaam. Het heeft een positieve werking op je energiehuishouding. Door een rustige ademhaling en een geconcentreerde  aandacht zorgt dit voor vitaliteit en meer rust in je hoofd. Door de bewegingen blijven je gewrichten soepel, je spieren worden sterker en je concentratie verbeterd.

Voor wie is Zhineng Qigong?

Zhineng Qigong is voor iedereen geschikt om te doen. Door met aandacht de bewegingen te doen zijn er minder gedachtes. Er ontstaat ontspanning en rust in je hoofd. Je leeft meer in het Nu.

Bij Zhineng Qigong wordt er gewerkt met jouw levens Qi (energie) en Qi uit het Universum. Qi heeft invloed op je organen, je emoties en hormonen. De bewegingen zorgen ervoor dat je beter contact maakt met jezelf. Fysieke, emotionele en mentale veranderingen kan je beter opvangen, waardoor je veerkracht toeneemt.

Weet je niet of Zhineng Qigong bij je past? Doe dan mee online op 12 januari om 19.30 uur met een gratis kennismakingsles.

Op 19 januari 2021 om 19.30 uur start ik met een zestal lessen online via Zoom.

In deze 6 sessies gaan we samen aan de slag met het focus van je mind, het opbouwen van een Qiveld en met de basisoefening Lift Chi Up and Pour Chi Down. Vanuit een verbinding met jezelf activeer je het zelfhelend vermogen, versterk je je weerstand en zorgt dit voor meer balans en vitaliteit.

De les duurt één uur. De kosten voor 6 lessen bedraagt € 60,- . Een losse les is € 15,-.

In het voorjaar 2021 (datum volgt) start ik op vrijdagochtend om 9.00 uur met 6 Zhineng Qigong lessen op de hei. We verzamelen ons op de parkeerplaats bij het Geologische museum, Hilversumseweg (tegenover La Place richting Laren) waar we een klein stukje lopen naar een rustig plekje op de hei.

Heb je interesse om buiten mee te doen, houdt mijn website in de gaten. Wil je meer informatie neem dan contact met mij op.

Bij regen en onweer gaat de les niet door. In overleg wordt deze les verplaatst naar een andere dag.

Wil je investeren in je gezondheid of wil je weten of dit bij je past? Neem dan contact met mij op.

Ik wil graag meedoen »
Delen met je netwerk?