Ik stop ermee…

Vol goede moed en nieuwe plannen voor mijn praktijk ben ik druk bezig om deze plannen om te zetten naar “het doen”. Alleen de afgelopen weken wilt mijn lichaam niet meewerken. Van totaal geen energie, naar geveld door een griep. Iedere keer lijkt het of mijn enthousiasme word teruggefloten, door mezelf!

“Van balen, dit wil ik niet, naar oké accepteer het en neem de tijd” hebben deze weken in het teken gestaan van zelfreflectie. Al lange tijd wringt het gevoel om een andere richting op te gaan. Van de overgang naar innerlijke rust. En ja, innerlijke rust zorgt dat je soepeler mee kunt bewegen met de verschijnselen van de overgang. En nog steeds vind ik dat de overgang een uniek hoofdstuk in je leven is die je mag omarmen en waarin je een balans mag vinden tussen lichaam, geest en emoties, maar ik zal niet meer expliciet schrijven over de overgang of over de verschijnselen.

Door meer bewustwording van wie jij bent geef je jezelf de ruimte om los te laten. Dit geeft je een vrijheid, ontspanning en zelfvertrouwen. Een transformatie naar een vitaal en energiek leven als jezelf.

Dus ik stop met de overgang!

En verwelkom de wijze vrouw. Want ik ben ervan overtuigd dat iedereen een wijze vrouw in zich heeft, ongeacht je leeftijd. Een vrouw die je gemoedelijk en met liefde toespreekt dat je prima bent zoals je bent. Maar ook een wijze vrouw die met haar (levens)ervaring bewust is dat je je eigen leven kan creëren die jij wenst.

Mijn missie is dat iedere vrouw de tijd neemt om de verbinding met zichzelf aan te gaan. Om rust en ontspanning te ervaren. Met liefde en respect voor jezelf, de natuur en iedereen om je heen. Contact te maken met “stilte” waarin de Qi, de krachtigste energie, alles voedt waardoor er een lichamelijk, emotioneel en mentale balans ontstaat. Een krachtig transformatieproces waarin jouw innerlijke kracht mag gaan schijnen.

Haula!

Delen met je netwerk?

Plaats een reactie

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoe kan ik je van dienst zijn?