Gratis e-book om minder te piekeren

Je wilt grip hebben op jouw negatieve gedachten, meer positieve gedachten ervaren, zelfvertrouwen om je eigen keuzes te maken, energie voor de hele dag en spanningsklachten in je lichaam kunnen loslaten.

Ontdek hoe je meer rust vindt in je dagelijks leven

Wat krijg je als je mijn e-book download:

  • Oefening om met zelfvertrouwen en positieve gedachten in het leven te staan.
  • Hoe je beter kunt luisteren naar jezelf.
  • Het denken kunt omzetten naar voelen.
  • Van het moeten naar ontspanning.
  • Visualisatie oefening ‘Qishower’ voor rust en vitaliteit.

Mijn verhaal: Ontspanning als superkracht

Jarenlang heb ik doorgerend en niets doen stond niet in mijn woordenboek. Mijn lichaam riep al jaren dat ik het rustiger aan moest gaan doen. En op een morgen wilde mijn lichaam en geest niet meer; letterlijk opgebrand. Ik kon mijn bed niet meer uitkomen en voelde mij lichamelijk als mentaal een “wrak”. Ik had totaal geen energie meer en maakte mij zorgen over de toekomst. Hoe moet het met mijn werk, mijn collega’s rekenen op mij, wat zullen ze wel niet van mij denken; het waren geen helpende gedachtes. Het gaf mij stress en een negatief zelfbeeld. Het roer moest om en ik wilde niet meer rennen en mijn werk doen op wilskracht, maar meer vanuit een ontspanning en plezier.

Met behulp van een therapeut leerde ik hoe belangrijk het is om te gaan voelen in plaats vanuit het denken te beredeneren. Te ervaren waar er spanning in mijn lichaam zat en hoe ik dit kon loslaten. Mijn zoektocht naar bewustwording en ontspanning was begonnen waarin tijd nemen voor mezelf zeer belangrijk is. En nee, ook ik heb momenten dat ik blijf doorrennen en mijn to-do lijst veel te vol is, maar ik neem sneller een stap terug. Ik ga dan heerlijk met de hond wandelen om mijn hoofd leeg te maken, of ik plan een middag op de bank met een boek. Even niets!

De afgelopen 11 jaar heb ik verschillende mensen in mijn praktijk geholpen hoe je stress kunt loslaten, waardoor er meer ruimte is voor innerlijke rust en ontspanning.

Delen met je netwerk?
Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoe kan ik je van dienst zijn?