VoetreflexPlustherapie

Elk orgaan en elk lichaamsdeel staan in verbinding met een bepaald gebied in de voeten. Door het masseren van reflexgebieden op je voeten en onderbenen kunnen je hormonen in balans worden gebracht. Ook je lichaamsenergie (Qi) gaat weer stromen. Hierdoor krijg je meer energie en ervaar je tegelijkertijd meer ontspanning. Voetreflex zorgt ervoor dat je in contact komt met je lichaam. Je gaat voelen wat goed is voor jou. Hierdoor ben je beter bestand tegen gebeurtenissen in je leven.

Wat de voordelen van een VoetreflexPlus-therapie?

Het werkt ontspannend
Stress zorgt voor een onbalans in je hormoonhuishouding. Er ontstaat vaak een mentale en emotionele overbelasting door het vele denken, piekeren en zorgen maken. Als het hoofd tot rust komt, ervaar je ontspanning in je lichaam en geest. Je komt in contact met jezelf en gaat beter je lichaam begrijpen. De overgang wordt makkelijker.

Het is vitaliserend
De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor organen beter functioneren. Voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvalstoffen sneller afgevoerd. Alle klachten verminderen of verdwijnen. Je voelt je fitter en komt beter in je vel te zitten, waardoor je steviger in het leven staat.

Je krijgt meer weerstand
Het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd, waardoor jouw weerstand vergroot. Er ontstaat een evenwicht tussen je lichaam, geest en ziel. Je ware kracht en zelfvertrouwen nemen toe.

 Voor wie is een VoetreflexPlus-behandeling geschikt?

Voor iedereen die aan zijn eigen gezondheid wil werken.

Behandeltraject

Bij de eerste behandeling start ik altijd met een intake om jouw hulpvraag in kaart te brengen. Tevens krijg je een ontspanningsmassage op de voet. De behandeling bedraagt € 77,50 en duurt 90 minuten.

Een therapeutische vervolgbehandeling bedraagt € 65,- en duurt 60 minuten.

Heb je een aanvullende verzekering, dan wordt een gedeelte van deze investering ook vergoed door je zorgverzekeraar. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.

Ik ben gespecialiseerd in behandelingen bij aanhoudende klachten na Covid-19.

Wil je meer verdieping zodat je nog beter de signalen van je lichaam, emoties en gedachtes kunt begrijpen? Kies dan voor een persoonlijk traject » 

Ook als je geen klachten hebt kan je terecht voor een voetreflexbehandeling. De behandeling van 60 minuten bedraagt € 65,-(Let op: een ontspannen voetmassage wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar)

VoetreflexPlus-therapie is een veilige manier van behandelen. Deze methode vervangt echter geen arts of medicijnen, maar kan een aanvulling zijn op de klassieke geneeswijze.

Neem vrijblijvend contact met mij op »
Delen met je netwerk?
Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoe kan ik je van dienst zijn?