VoetreflexPlustherapie

Wat is VoetreflexPlus?

Elk orgaan en elk lichaamsdeel staan in verbinding met een bepaald gebied in de voeten. Door het masseren van reflexgebieden op je voeten en onderbenen kunnen je hormonen in balans worden gebracht. Ook je lichaamsenergie (Qi) gaat weer stromen. Hierdoor krijg je meer energie en ervaar je tegelijkertijd meer ontspanning. Voetreflex zorgt ervoor dat je in contact komt met je lichaam. Je gaat voelen wat goed is voor jou. Hierdoor ben je beter bestand tegen gebeurtenissen in je leven.

Wat de voordelen van een VoetreflexPlus-therapie?

Het werkt ontspannend
Stress zorgt voor een onbalans in je hormoonhuishuiding. Er ontstaat vaak een mentale en emotionele overbelasting door het vele denken, piekeren en zorgen maken. Als het hoofd tot rust komt, ervaar je ontspanning in je lichaam en geest. Je komt in contact met jezelf en gaat beter je lichaam begrijpen. De overgang wordt makkelijker.

Het is vitaliserend
De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor organen beter functioneren. Voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvalstoffen sneller afgevoerd. Alle klachten verminderen of verdwijnen. Je voelt je fitter en komt beter in je vel te zitten, waardoor je steviger in het leven staat.

Je krijgt meer weerstand
Het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd, waardoor jouw weerstand vergroot. Er ontstaat een evenwicht tussen je lichaam, geest en ziel. Je ware kracht en zelfvertrouwen nemen toe.

 Voor wie is een VoetreflexPlus-behandeling geschikt?

Voor iedereen die aan zijn eigen gezondheid wil werken. Zelfs als er geen klachten zijn is het heerlijk om een moment voor jezelf te hebben en te genieten van een ontspannende voetreflexmassage. Gun jezelf deze ervaring.

Vind je dat je meer ontspanning in je dagelijkse leven kan gebruiken? Zodat je weer in verbinding komt met jezelf? Voelen wat je nodig hebt, zodat je je leven kan leiden dat bij je past? Wil je meer uit een behandeling halen? Kies dan voor een persoonlijk traject »

VoetreflexPlus-therapie is een veilige manier van behandelen. Deze methode vervangt echter geen arts of medicijnen, maar kan een aanvulling zijn op de klassieke geneeswijze.

Behandeltraject

Bij de eerste behandeling start ik met een intake om jouw hulpvraag in kaart te brengen. Tevens krijg je een ontspanningsmassage op de voet. De duur van deze behandeling is 90 minuten. Daarna maak ik een persoonlijk behandelplan van minimaal 3 behandelingen speciaal gemaakt voor jou op maat. Iedere vervolgbehandeling duurt 60 minuten. Na 4 behandelingen zullen we samen bespreken over een eventueel vervolgtraject.

Totale kosten van deze 4 behandelingen met een persoonlijk behandelplan bedraagt € 260,- Dit bedrag mag je in 2 termijnen betalen.

Heb je een aanvullende verzekering, dan wordt een gedeelte van deze investering ook vergoed door je zorgverzekeraar. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.

Wil je een keer je voeten laten masseren? Dat kan al voor € 70,-

Let op: een losse voetmassage wordt niet vergoed via je ziektekostenverzekeraar!

Neem vrijblijvend contact met mij op »
Delen met je netwerk?