Reviews

De meerwaarde van de Voetreflex zit hem voor mij in het feit dat het destijds tijdens mijn Burn Out een heel bewuste keuze was om tijd voor mezelf te reserveren!! De behandelingen waren een rustpunt in die nare periode. Die meerwaarde is er nog steeds. Mede door de ontspannende werking en de gesprekken die er aan vooraf gaan! De combinatie van voetreflex en Tuina zorgde voor ontspanning in mijn rug en schouderpartij.

Wat veel indruk tijdens de ademsessie heeft gemaakt was het feit dat er diepe emoties loskwamen aan het eind van de sessie, emoties waarvan ik dacht dat die allang verwerkt waren. Door die bewustwording kon ik het laatste restant waarschijnlijk verwerken, maar (misschien nog belangrijker) ook accepteren dat emoties ook naar buiten mogen komen, er mogen zijn! Ze zijn immers een onderdeel van de mens die ik ben.

Ik kijk altijd weer uit naar de behandeling en vind het fijn je zo’n luisterend oor biedt en de tijd neemt. Ook het feit dat je kan schakelen als blijkt dat ik last van mijn rug/schouders heb en daar de behandeling op kan aanpassen is heel fijn!

– Karin –

Het helpt echt!

Meestal denk je: ik ben wat moe. Dit terwijl je best behoorlijk moe bent. Dit overkwam mij halverwege 2015. Ik was niet een beetje moe, nee ik was heel moe. Had concentratie problemen, sliep niet goed en zat niet lekker in mijn vel. Toch doorgaan. Niet slim! Eind 2015 moest ik toch echt toegeven dat het zo niet meer kon. Wat nu?

Leven het internet. Ik ben een liefhebber van een heerlijke massage dus in die richting ging ik zoeken en kwam uit bij Petra. Wat zij op haar site had geschreven en haar foto, sprak mij aan. Dus afspraak gemaakt.

Na de eerste voetreflex sessie was ik 3 dagen minder moe en sliep wat beter. Ik kon natuurlijk geen wonderen verwachten na 1 sessie terwijl ik zelf behoorlijk in puin lag. Na een aantal keren voelde ik mij weer een stuk beter. Het helpt echt.

Een extra stap waren ademhalingsoefeningen. Proberen te ontspannen. Nu dat heb ik de eerste sessie geweten. Ineens kwam er een brok verdriet uit. Dat luchtte lekker op.

Ik kom nog steeds bij Petra voor een “onderhoud beurtje”. Dit doet mij goed. Ik wil niet meer in dezelfde situatie terecht komen als in eind 2015.

Ik ben heel blij dat ik Petra heb gevonden. Zij is een heel prettig persoon. Neemt de tijd, luistert naar jou, overlegt met je. Ik kan haar aan iedereen aanraden.

– Sonja –

 

Mijn eerste ervaring bij jou was meteen al positief.

Alleen de stap om met jou dit traject aan te gaan is al voedzaam voor mezelf gebleken. De afgebakende tijd van iedere sessie waar ik de aandacht helemaal aan mezelf kon richten was een leerzame gewaarwording. Dat ik de deur achter mij dicht kom trekken en tijd voor mezelf kon nemen.

Dat is misschien wel mijn grootste uitdaging. Tijd en ruimte voor mezelf creëren om stil te staan en te voelen. Met aandacht naar mijn lijf en ademhaling gaan. Bewustwording van mijn gedachten en gevoelens. Je hebt mij fijne oefeningen voor aangereikt.

De opbouw van de sessies zit helder in elkaar. Het beoogt verschillende elementen en levensgebieden die een duidelijke samenhang hebben. De ene oefening sprak me meer aan dan de ander, maar alles wat je hebt aangereikt heb ik graag willen uitproberen. Zoals de ademhaling, zeker de sessie met de verbonden ademhaling, zijn voor mij een fijne manier om echt aandacht bij mijn lijf te houden. De voetmassage en tuinamassage waren een cadeautje! Zoveel warmte, energie, rust en ontspanning die ik kon ervaren heb ik als waardevol en inzicht gevend ervaren.

Lieve Petra, hartelijk dank voor je toewijding en wat je heb aangereikt. Ik heb het als een gedegen mooi programma ervaren, waar ik zeker de vruchten van heb kunnen plukken om me stap voor stap beter in mijn lijf en vitaler te gaan voelen.

– Melisse –

Delen met je netwerk?
Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoe kan ik je van dienst zijn?