Gratis webinar

EEN POSITIEVE KIJK OP DE OVERGANG

Dat de overgang al na je 42e jaar begint is voor vele vrouwen onbekend. En toch is dit het tijdstip dat je hormonen een nieuwe balans gaan zoeken. In deze gratis webinar wil ik het met jullie hebben over de bewustwording van deze unieke periode in je leven. De overgang is niet alleen een periode van opvliegers, stemmingswisselingen of ouder worden. Nee, de overgang is meer dan dit.

De overgang is niet alleen kommer en kwel. Geen fase in je leven die je zo snel mogelijk wilt overslaan. Ik wil je graag in deze webinar meenemen dat de overgang juist een unieke periode is in het leven van een vrouw om te gaan ervaren wie je bent, wat je voelt en wat goed voor je is. Een tijd om even achterover te leunen en te gaan kiezen voor jezelf.

Binnenkort volgt er een nieuwe webinar waar ik graag mijn kennis met jou deel hoe je met plezier, ontspanning en levenslust door de overgang kunt stromen. Deze webinar is voor alle vrouwen die, of je nu wel of geen verschijnselen hebt, bewust willen worden van de veranderingen in je lichaam en emoties.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over deze webinar, vul dan onderstaande gegevens in.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen.

Door het invullen van deze gegevens kom je op mijn maillijst terecht. Hiermee ga je akkoord dat ik je regelmatig informatie en inspirerende verhalen toe stuur. Je kunt je op ieder moment afmelden van deze maillijst.

Delen met je netwerk?